In the Sun - Kindle vs Book

Att sitta och läsa under ett parasoll eller i solen med ett par solbrillor kan vara det bästa som finns. Men vad är bäst, att läsa på en läsplatta (med e-ink) eller en fysisk pappersbok? 
 
Svaret är för mig väldigt invecklat. Tidigare har jag ofta läst på min iPad, men så fort jag gick ut kan man inte se något på skärmen, man blir bländad. Därför sökte jag lite och bestämde mig för att köp min Kindle. Med den kan jag inte bara läsa i solen, utan jag kan ta med tusentals böcker och byta när jag vill. Negativt är att jag inte kan ladda ner svenska biblioteksböcker på den. 
 
En bok är alltid en bok. Jag älskar att sitta med en nyinköpt tjock bok. Trots att pocketböcker är mina favoritböcker älskar jag mina inbundna också. Jag tror att läsplattor kommer att ta över för böcker om ett tag. Bara man vänjer sig vid att inte ha en fysisk bok är allt väldigt smidigt. Min Kindle är så hilma lätt och att vända sida blir lite smidigare. Jag kan också ligga skönt om jag skulle vilja läsa en Harry Potter-bok och jag behöver inte ligga sådär obekvämt på sidan och tvingas läsa i en ställning. 
 
Jo, jag är helt såld på min Kindle. Jag har haft den i över ett halvår och läser 90% av alla böcker på den. Ibland använder jag min Kindle-app på min iPad, då jag surfar och gör annat, men annars läser jag en del i pappersböcker också.