Uppdatering - Att läsa som livet är (inofficiellt - Del II)

En månad senare från mitt inlägg om mitt konstiga humör när det gäller läsning. Det är fortsatt konstigt, men jag har klämt in lite bra böcker (haha, ja för de böcker jag just nu är egentligen inte så bra... bara lättlästa och underhållande...).
 
Jag har bland annat läst The Selection av Kiera Cass (goodreads). VARFÖR sa ingen att det var en bok med en cliffhanger?! Haha, just när jag kommit in i lite rolig ungdomslitteratur så visar det sig att jag ska behöva vänta på en nästa bok. Vaaaa?! Haha, jag var lite irriterad, men sen såg jag att den kommer ut i april. Men sen finns det också en tredje bok. Jaha, och den kommer ut under 2014. Jag hoppas att den andra boken har ett någorlunda avslut, för jag hatar att vänta på böcker. Jag vill ha hela serien klar när jag börjar läsa. Haha. 
 
Jag läser just nu många böcker samtidigt. Jag gillar att hoppa mellan olika. Eller egentligen så läser jag andra emellan, men då hinner jag inte lägga in boken. Då sträckläser jag den. Den dessa böcker läser jag när jag finner tiden. Haha. Här har ni listan: (från goodreads)

Postat av: Lucy Chen

Jag är också en sån person som läser massor samtidigt! Just nu är det 8 böcker enligt Goodreads. :)

2013-03-02 @ 14:18:28
URL: http://bokrygg.blogg.se/
Postat av: Madeleine K

Jag förstår inte hur man kan läsa så många böcker samtidigt, du måste väll blanda ihop dom? :)

2013-03-02 @ 19:39:58
URL: http://maddie-bokblogg.blogspot.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: