Bokshoppingen tar aldrig slut

Ny laddning böcker från Amazon UK. (Cirka 40 kr per bok.) Äntligen sålde dem ut Game of Thrones boken för något billigare pris. Jag har velat ha filmomslaget sedan serien började och jag bara tänkte köpa ettan. Om jag eventuellt älskar serien kanske jag köper dem andra också. Men om jag köper resten får jag nöja mig med att den första boken inte matchar dem andra, haha. Det vill säga om dem inte har gjort om den andra boken till en bild från säsong två osv... Det hade varit underbart!
 
Men ett steg i taget. Jag har sedan tidigare läst Lord of the Flies, men har inget ex hemma. Jag fullkomligt älskar boken och detta (se bokryggen nedan) är mitt favoritomslag. Jag har också läst del ett i Shadow of Night-serien, men det var för ett par år sedan och nu vill jag läsa fortsättningen på engelska, så då tänkte jag läsa ettan igen, och sen tvåan innan trean (och den sista, tror jag) kommer ut. 
Game of Thrones. You Had Me at Hello. The Wicked Girls. Lord of the Flies. The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry. Fahrenheit 451. A Discovery of Witches. Shadow of Night. 

Postat av: Sandra

Haha, du och jag verkar, trots en stor ålderskillnad, ha ganska lika smak när det gäller böcker. The Wicked Girls har jag dock inte än. Värt att köpa?

2013-03-21 @ 14:58:49
URL: http://sandrasbokhylla.blogspot.com/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: