Att läsa som livet är

Jag har läst väldigt många böcker de senaste två månaderna. Nästan allt har varit YA (young adult) och NA (new adult). Jag har varit inne i en konstig period i mitt liv och har därför inte kunnat läsa någonting annat än extremt lättlästa böcker. Min hjärna har inte kunnat ta in något komplicerat eller svårläst. Men nu känner jag att jag är på väg ut ur denna fas och jag är väldigt sugen på att ta tag i några mer intressanta verk. Jag vill läsa Sagan om ringen, Game of Thrones, Beautiful Creatures, The Fault in our Stars och väldigt, väldigt många andra böcker! 
 
Jag har skrivit en del recensioner om böckerna. Men nu orkar och vill jag inte skriva mer om NA. Det börjar bli lika långtråkigt att skriva om dem som att läsa dem. Jag vill ha något nytt. Något som inte bara handlar om kärlek. Hela tiden. Jag kommer fortfarande ut med månadssammanfattningen för januari, men det kommer inte vara många av dem böckerna som är recenserade. Jag sätter betyg på nästan alla min böcker på goodreads
 
Jag har hittat en del böcker jag gillar. Många böcker har brutala cliffhangers och nu sitter jag nästan och räknar ner dagarna till nästa boks utgivning. Men annars är jag redo för nya tag. Det här är min sista termin av gymnasiet och höstterminen 2013 kommer vara fylld med kurslitteratur och annat som tar upp tid. Skolan tar just nu inte upp mycket av min tid och då vill jag passa på att läsa många nya böcker, både nya författare och nya genrer.
 
Hur har ert 2013 börjat? Har ni läst några bra böcker? Inspirera mig! 
 
Den här boken ska jag börja/fortsätta läsa imorgon. Nu ska jag gå på bio med en vän!

Postat av: Alekzandra Kelahaara

Vad ska du plugga efter gymnasiet? Jag läste rätt mycket de två första veckorna, men vi har sjuuuka mängder kurslitteratur just nu att ta oss igenom, plus att jag har omtenta, plus att jag gått in i en jobbig fas för tillfället som gör det svårt för mig att ta in det jag läser, så när jag väl orkar blir det endast skolläsning tyvärr. Beautiful Creatures verkar riktigt bra!

2013-01-27 @ 18:02:19
URL: http://bookupied.blogg.se/
Postat av: Lena - Bookheaven

Jag vet hur det känns att vara i dessa faser ett tag där kunde jag inte läsa annat än Fantasy eller Historical Romance men det blir till slut för mycket kan man väl säga. Mitt läsår har varit intressant faktiskt för i början läste jag otroligt mycket men nu har jag haft en svacka och knappt orkat läsa något alls. Men en månadssammanfattning kommer det väl upp ändå. För det vart en del bra böcker i blandningen.

Vad blir det för bio då? :D

2013-01-27 @ 19:07:14
URL: http://bookheaven.blogg.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: