Sommar med systrarna von Sydow

av Ebba Kleberg von Sydow och Amy von Sydow Green
 
Journalisten och författaren Ebba von Sydow bjuder tillsammans med storasyster Amy von Sydow, läkare och kompisgängets favoritkock, in till en färgsprakande, personlig och inspirerande bok fylld med lättlagade, snabba menyer för vardag och fest. Dröm dig bort, låt dig inspireras och bjud hem vännerna. 

Följ med till deras sommarparadis Marstrand på västkusten där systrarna lagar syndigt god mat med sunda förtecken. Det är menyer ingen kan misslyckas med och som gästerna kommer att älska. Här får du också bästa tipsen för en lyckad fest - dessutom smarta knep för grillfesten, barnkalaset, dukningen, tjejlunchen, blommorna och sommarbuffén. Överskådligt och enkelt, allt samlat på ett ställe. 

Liksom alla andra effektiva småbarnsmammor har de insett den stora lyxen i att snabbt få ihop en smart och smidig "helhetslösning" för varje festtillfälle. I den här boken vill de inspirera till mer kalas - med mindre stress. Då blir det roligare för både värd och gäster. Läs, laga och njut! 
 
Sommaren är på ingång igen och jag har plockat fram en av mina favoritkokböcker! Jag fick denna vackra skapelse av mamma när den kom ut för cirka ett år sedan. Hela sommaren och stora delar av hösten använde jag och bakade dessa fina recept. Vissa passar mig mer än andra och muffinsen ni ser här nedan är mitt favoritrecept. Varken mamma eller jag tål gluten och mjölkprotein och många recept går att anpassa till oss. Det finns många kokböcker speciellt till oss med allergier, men dem är ofta tråkiga och oglamorösa. Ibland vill jag bara öppna en vacker kokbok och kunna följa ett recept. 
 
Det första jag gjorde när jag fick boken var att bara bläddra i den, i flera timmar. Jag valde ut några recept och satta lappar på alla sidor. Jag uppskattar också starkt alla fina och personliga bilder. Man får se en familj i vardagen och det blir en speciell känsla över boken, mycket bättre än stela arrangerade bilder.  
 
Mitt nästa mål innan sommaren är att hitta en ny kokbok som är lika bra som denna, innehållande sommarrecept som är både fräscha och passande till min livsstil. 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: