Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag

av Sara Ohlsson


Olivia är dumpad. John vill inte längre vara ihop och hon fattar inte hur hon ska kunna överleva ensam. Vem är hon utan John, utan det perfekta förhållandet? Är hon verkligen en sån som bara kysser den hon älskar? Eller är det så enkelt som Danijel säger – att man ska skratta när man är glad, skrika när man är arg och ligga när man är kåt?
 
Tyvärr är inte jag ett stort fan av denna typ av bok. Jag kan förstå varför alla gillar den, men det är bara inte jag. För mig är berättelsen (eller händelsen) inte klockren och ärlig talat är det lite tråkigt. Ibland kommer jag in i en period då alla böcker känns tråkiga. Inget är sådär fantastiskt och jag bara väntar på att läsa en livsförändrande bok. I somras läste jag så många bra böcker att det kommer kännas svårt att toppa dem. 

Tillbaka till boken. Fast nej, jag bryr mig verkligen inte. Jag antar att det bara inte var någonting för mig... Men om ni vet att ni gillar liknande böcker kanske det är något för er. Om ni gillar den här boken kan ni också läsa Det är så logiskt alla fattar utom duHimlen börjar härAllt jag säger är sant eller Här ligger jag och blöder.  
 
Vill ni läsa ett smakprov från boken? Här kan ni göra det.

Postat av: Malin Johansson

Åh vad jag är glad att jga hittat din blogg! Har letat efter en fin blogg med mycket böcker som innehåll och nu har jag hittat det jag söker! :) Väldigt kul att läsa!

2012-10-28 @ 21:35:12
URL: http://malinlouises.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: