Här ligger jag och blöder

av Jenny Jägerfeld


Maja skulle aldrig skada sig själv, aldrig avsiktligt som folk verkar tro. Ska man inte få såga av sig en tumspets utan att alla börjar oroa sig? Det vill säga, alla utom Majas mamma. Tvärtom är det Maja som oroar sig för henne. På en fest hon inte är inbjuden till träffar hon tjugoåriga Justin, en superverbal bilmekaniker med rosa byxor, som får henne att glömma allt om frånvarande mammor och avsågade tummar. Men sen läser Maja ett mejl som inte är till henne, ett mejl som gör ondare än alla sticksågar i världen.  
 
Jag har läst många böcker inom GILLA BÖCKER. Dessa böcker är speciella och ofta lite udda. Många av dem får priser och blir mycket populära. Av någon anledning gillar jag dem inte. Det är svårt att sätta fingret på vad det är som jag inte gillar i just den här boken. Kanske är det för att... nej, jag vet inte. Jag tror det är storyn som gör att just denna typ av bok inte faller mig i smaken. Jag har sagt det innan om gilla böcker och liknande, men jag tillhör bara inte dem som gillar stilen. 
 
Om ni gillar den här boken kan ni också läsa Det är så logiskt alla fattar utom duHimlen börjar härAllt jag säger är sant eller Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idagVill ni läsa ett smakprov på boken? Det kan ni göra här. 
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: