TÄVLING: Vinn ett julpaket!

Nu har du chansen att vinna ett paket med jättefina böcker! Tävlingen pågår fram till 23 december kl 23.59 och mejl kommer skickas ut till vinnaren i mellandagarna. Det kommer vara aktuella böcker, som jag själv gillar och är i väldigt bra skick (nya). 
 
Jag och min katt önskar er alla lycka till!
 
För att vara med behöver du:
1. Fyll i ditt namn (förnamn och ev efternamn, ex Sara U eller Sara Uggsdotter)
2. Fyll i din epostadress, som du kollar minst en gång i veckan
3. Tipsa om en bok som du tycker extra mycket om
4. Skriv allt detta i en kommentar till DETTA inlägg!
 
Gilla gärna min helt nya Facebook-sida! Där jag kommer uppdatera om viktiga och roliga saker inom bokvärlden! Självklart är detta inget krav för att vara med i tävlingen.
 
Ungefär så här kommer paketet att se ut, fast med julpapper såklart! 
 
(Ni behöver inte skriva om tävlingen på er blogg etc, men jag blir extra glad om ni gör det!) 

Postat av: Madeleine K

Jag vill vara med och tävla!
Jag vill tipsa om alla John Green böcker, han är en otroligt bra författare som alltid får en och tänka om.

Trevlig jul! :D

2012-12-16 @ 18:02:12
URL: http://maddie-bokblogg.blogspot.se/
Postat av: Anna - Boktycke

Wohoo, vad kul med en utlottning och extra kul med ett hemligt vinstpaket :)
Jag vill vara med och jag rekommenderar verkligen Anna and the French Kiss av Stephenie Perkins för alla som vill ha en sött och romantisk berättelse. Killhuvudrollen St. Clair är dessutom en av mina absoluta killhuvudroller. Jag brukar inte läsa om böcker men Anna and the French Kiss är en bok som jag gärna plocka fram ut bokhyllan och bläddra i.

2012-12-16 @ 18:27:47
URL: http://boktycke.se
Postat av: Ellie G

Åh, kul tävling! Skulle vilja tipsa om The Fault in Our Stars för det är världens finaste bok som har allt. Humor, kärlek, sorg (MASSAAAA, jag grät i typ 3 timmar trodde jag skulle dö) och är helt magisk. Världens finaste språk och karaktärer och omgivning och allt åh. Älskar den mer än nästan allt. :)

2012-12-16 @ 18:44:53
URL: http://flickansbocker.blogspot.com
Postat av: Bella

Oj oj, klart jag vill vara med! I såna fall vill jag tipsa om Fredrik Backmans böcker. Både En man som heter Ove och Saker min son behöver veta om världen är otroligt bra och Backman lyckas både beröra och få en att skratta. Ett helt klart måste! :)

2012-12-16 @ 18:51:59
URL: http://bellasbok.blogg.se
Postat av: Marie R (Underbara Böcker)

Sååå söt katt!! =)
Jag är gärna med och tävlar och vill tipsa om Slutet på Mr. Y av Scarlett Thomas. En helknäpp men superbra bok! =)
Sedan måste jag tipsa om Tollmansviten av Alice Lyttkens. Historisk romanserie som utspelar sig i stockholm under 1700-tal tror jag bestämt. Superbra hur som helst. =)

God Jul!

2012-12-16 @ 18:54:12
URL: http://www.underbarabocker.blogspot.se
Postat av: Alexandra - Bokälskarinnan

Jag har tipsat om tävlingen på min blogg och inlägget hittar du här http://bokalskarinnan.blogg.se/2012/december/med-och-tavlar.html
I inlägget har jag med vilken bok jag tycker extra mycket om men här kommer svaret i en kommentar också: Charles Dickens - En Spökhistoria vid Jul speciellt nu när vi närmar hos julen:)

2012-12-16 @ 18:56:18
URL: http://bokalskarinnan.blogg.se
Postat av: Lovisa - IReadNSee

Yey, tävling!

TFIOS är ju självklart det man vill rekommendera, best book ever typish. Men eftersom flera redan gjort detta tänkte jag att jag tipsar om min favorit #2! Nämligen Fahrenheit 451 av Ray Bradbury. Det är en väldigt häftig dystopi, som är relativt lik världen vi faktiskt lever i(boken skriven 1951 typ!). Men det handlar om böcker och ord och vilken kraft/betydelse/påverkan detta faktiskt kan ha! Jättebra!

2012-12-16 @ 19:17:02
URL: http://ireadnsee.blogspot.com
Postat av: Alekzandra Kelahaara

Jag vill gärna vara med! Vill tipsa om boken Middlesex av Jeffrey Eugenides som är en av mina absoluta favoriter. Helt otrolig historia om en familj genom olika generationer som tillslut lett fram till huvudpersonen som genom familjens gener utvecklats till hermafrodit. Väldigt bra skriven och intressant. God jul!

2012-12-16 @ 19:23:59
URL: http://bookupied.blogg.se/
Postat av: Man

Jag vill såklart med vara med om att vinna ett hemligt paket! Som tips vill jag nämna The Ghost's Child, som är bland det mest fina och samtidigt tragiska jag någonsin läst. Vem faller liksom inte för vackert språk och illustrationer i ett?

2012-12-16 @ 19:30:12
URL: http://bokskadad.blogg.se
Postat av: Lena

Jag vill vara med och tävla.
En bok som jag alltid återkommer till är En Ö I Havet av Annika Thor. Riktigt fin men hemsk historia från ett barns syn av andra världskriget.

Postat av: Victoria H (Vargnatts bokhylla)

Jag är gärna med och tävlar! :) En bok jag läste tidigare i år är Svindlande Höjder av Emily Brontë. En bok som jag då och då tänker tillbaka på och som jag garanterat kommer läsa om fler gånger, jag gillade den otroligt mycket! En väldigt intensiv läsning.

2012-12-16 @ 21:08:30
URL: http://www.vargnattsbokhylla.blogspot.se
Postat av: Carro

Självklart vill jag vara med! Vet bara inte vilken bok jag ska tipsa om, såg att någon tidigare redan har tipsat om Backman ;)
Men 2012 års bästa bok tycker jag är Torka aldrig tårar utan handskar, så jag tipsar om den då! :)

2012-12-16 @ 21:22:38
URL: http://romeoandjuliet.blogg.se
Postat av: Amanda

Vilken rolig tävling :) Jag skulle vilja tipsa om I heart you, you haunt me av Lisa Schroeder. Väldigt fin och lättläst bok på vers.

2012-12-16 @ 21:48:25
URL: http://booksandfood.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag är gärna med! Jag vill tipsa om Anna and the French Kiss eftersom den känns så verklig och dessutom utspelar den sig i Paris. En underbar kärlekshistoria är de tockså!

2012-12-16 @ 22:14:13
URL: http://bookshelf.blogg.se
Postat av: Magdalena Frid

vill gärna vara med och tävla!
Vill tipsa om en författare som heter Leslie Pearse. Skriver väldigt bra böcker om starka kvinnor!

2012-12-16 @ 22:16:53
Postat av: Frida P

Roligt med tävling! Jag är gärna med :)

Jag vill tipsa om Jellicoe Road av Melina Marchetta. Det är en av mina absoluta favoritböcker, och varje gång som jag läser om den älskar jag den bara ännu mer. Det är en bok som kräver lite av läsare (och kan upplevas långsam och förvirrande i början), men när man väl kommer in i den är den helt fantastisk. Marchetta skriver på ett otroligt fint sätt, och karaktärerna är så underbara att man inte vet var man ska ta vägen.

2012-12-16 @ 22:58:27
URL: http://boooklovin.blogspot.com
Postat av: Elin - Bokparadiset

Klart man vill va med!

Mitt tips blir boktjuven av Markus Zusak. En bok som verkligen är hur bra som helst. Det är döden som berättar (bara där är man ju fast). Nä men har du inte läst den tycker jag verkligen att du ska göra det, den har ett fint budskap.

2012-12-17 @ 12:06:07
URL: http://bokparadis.blogg.se
Postat av: Hanna S

Åh vad kul! Jag vill absolut vara med. Tänker faktiskt tipsa om serien jag läser just nu - The Infernal Devices av Cassandra Clare. Läser Clockwork Prince nu men tipset får väl bli bok ett, Clockwork Angel. Det är en sån bok som man försöker dra ut på så mycket som möjligt för att man är rädd att det ska ta slut. En sån bok där man läser långsamt och går tillbaka och läser om, för man vill inte missa ett ord. Det var längesen jag kände mig så totalt uppslukad av en bok!

2012-12-17 @ 12:14:54
URL: http://liberlibri.blogg.se
Postat av: Beate G

Hejsan! Jag vill jättegärna vara med och tävla :)
En bok som är väldigt nyupptäckt för mig (dock inte för resten av världen) är Divergent av Veronica Roth. Jag köpte den faktiskt för mer än ett halvår sedan men läste den inte förrän förra veckan, och GUD vad jag älskade den! Extremt värd att läsa, helt fantastisk bok! Här är min recension, om du är nyfiken (vilket du borde vara ;) ) http://bokbeate.blogspot.se/2012/12/den-basta-boken-i-ar-alla-ar.html

2012-12-18 @ 19:41:17
URL: http://bokbeate.blogspot.com
Postat av: Naba S.

Vad kul med en tävling :D
Jag skulle nog tipsa om Divergent ... tänker inte göra det så komplicerat, tyckte bara att den var sjukt bra!

2012-12-20 @ 21:22:22
URL: http://booksarelives.wordpress.com/
Postat av: Clara Johansson

Jag är jättegärna med i tävlingen! Tävlingar är alltid roligt, speciellt när det gäller böcker.

En av mina absoluta favoritböcker är Kapitulera omedelbart eller dö av Sanne Näsling. Den är riktigt fin och äkta. Allt som händer känns som något som verkligen händer här i Sverige och det är samtidigt ett annorlunda men fint språk. Den är så underbar.

2012-12-21 @ 15:47:17
URL: http://laramore.blogg.se
Postat av: Victoria S

Jag är jätte gärna med i din roliga tävling:) Jag har ingen speciell bok smak jag gillar allt förutom häst böcker ( hämska tanke). Vilken gullig katt du har!! ;)

2012-12-21 @ 23:45:30
URL: http://www.minfantasyvarld.blogspot.com
Postat av: Cassandra N

Jag är jättegärna med i din tävling :)

En av mina favoritböcker är Vintergatan går genom magen av Jeanette Winterson. Det är en liten surrealistisk bok som handlar om ett minst sagt udda triangeldrama. En otrolig vändning på slutet.

2012-12-22 @ 15:03:05
URL: http://lacrimamens.com/blog
Postat av: Miriam - Schitzo-Cookie

Jag vill va med!

En bok som inte så många verkar ha läst som jag verkligen vill tipsa om är Ender's Game. Ett extra tips för att den kommer på bio nästa år så det ska bli kul att se =)

Kul tävling!

2012-12-22 @ 18:36:52
URL: http://schitzo-cookie.blogspot.se/
Postat av: Nelly F

Jag är med i tävlingen!!

Min absoluta favoritbok just nu är The Fault in our stars av John Green. LÄS DEN!

2012-12-22 @ 18:41:43
URL: http://nellonsbokblogg.blogspot.se
Postat av: Cecilia A

Jag är väldigt gärna med och tävlar!
Och jag tipsar om boken Angelfall av Susan Ee. En dystopi bok där änglar har tagit över makten, den är väldigt spännande och överraskade mig hela tiden! :D

Min mail är: swebookobsession@hotmail.com

2012-12-23 @ 13:33:25
URL: http://swebookobsession.blogspot.se/
Postat av: Malin Johansson

Jag är med!
En av mina favoriter är Boktjuven av Markus Zusak, den är så vacker och en lite annorlunda vinkling på andra världskriget. Älskar den!

2012-12-23 @ 13:37:46
URL: http://malinlouises.blogg.se
Postat av: Johanna W

Jag skulle jättegärna vilja vinna detta bokpaketet! Jag vill tipsa om Sarah Dessen's böcker. De finns både på svenska och engelska, jag har läst många på båda språken och de är superbra för de som gillar kärlek, vänskap och killproblem. Min mejladress är johanna.wingren@gmail.com

2012-12-23 @ 14:13:09
Postat av: Andrea

Jag är jättegärna med :D
En av mina favoritböcker just nu(och förevigt förhoppningsvis) är The Help. Boken är så fin och hemsk,alla borde läsa den för att få veta mer om den tiden!

2012-12-23 @ 14:57:06
URL: http://andypandycool.blogg.se
Postat av: [Anna]

Jag vill tipsa alla även de som inte läser så mycke deckare att ska ni prova så är Stefan Tegenfalks böcker man ska ge en chans :)

2012-12-23 @ 16:07:03
URL: http://bokraden.blogspot.com
Postat av: Rebecca G

Jag är jätte gärna med :)
En bok jag tipsar om är helt klart The Fault In Our Stars av John Green. Det är Green när han är som bäst och boken är sorglig men samtidigt alldeles, alldeles underbar!

2012-12-23 @ 17:06:34
URL: http://bokmalen.blogg.se
Postat av: eve - min bok och jag

Yes! Jag hann vara med!

Jag tipsar om en debutbok som inte har fått den uppmärksamhet den förtjänar, Sweet Evil av Wendy Higgins. Läste den i somras och älskar den!

Evelin N
minbokochjag@live.com

2012-12-23 @ 18:21:08
URL: http://minbokochjag.blogspot.se/
Postat av: Felicia G

Jag är gärna med och tävlar!

Den bok som jag vill tipsa om är "Babe in Boyland" av Jody Gehrman som är en riktigt mysig bok som tyvärr inte så många har läst. Boken är perfekt när man vill läsa något lite 'lättare' och boken påminner mycket om filmen "She's the man" :)

2012-12-23 @ 20:21:35
URL: http://flisansboktips.blogspot.com
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: