Pretty Little Liars

När jag började följa TV-serien Pretty Little Liars (IMDb) blev jag såklar väldigt nyfiken på böckerna. Men liksom True Bloods och The Vampire Diaries böcker så är de mycket sämre än TV-serien. Jag läste i alla fall de tre första böckerna på svenska, sen slutade jag. Dels för att dem var så dåliga, men också för att jag inte ville veta vad som skulle kunna hända i TV-serien. Just nu finns det 13 böcker på engelska och 5 på svenska. Det finns inga planer på att fler ska översättas heller. Det är nog för få som vill läsa böckerna... Har ni läst någon/några av Pretty Little Liars-böckerna? På svenska eller engelska?
 

Postat av: Lena

Jag har läst 4 stycken av böckerna. Alla på engelska men nej jag tyckte inte dem var så bra. Inte som TV-serien i allafall. Läste på mest för att jag ville se hela Ezra/Aria grejen. Tror jag tappade intresset eftersom jag redan visste vad som skulle hända eftersom jag sett serien.

Svar: Ja, det stämmer verkligen. Jag läste bara för att jag ville följa vissa personer, men visste ju redan vad som skulle hända.. Fast jag älskar tv-serien! :)
Sara Uggsdotter

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:

Kommentar: